Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Sangeorgiu De Mures

Teren De Vanzare Sangeorgiu De Mures

Teren cu puz aprobat ,deschidere 21 m.acces la 2 drumuri de 9 m lățime în sângeorgiu de mureș. Este compusa la parter din bucatarie,baie,hol,camera,garaj plus o copertina ,terasa iar la etaj se afla 3 camere,1 baie, 1 dressing,2 terase,pod.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Primul teren are 1960 mp și al doilea are 937 mp. De vanzare casa in sangeorgiu de mures. Galaxy imobiliare va ofera spre vanzare teren intravilan 465 mp in sangeorgiu de mures, zona selgros, cu deschidere de 16 mp avand puz si pud si utilitatile la sosea.

Case De Vanzare Sangeorgiu De Mures Vanzari Case Vile In Sangeorgiu De Mures
vizitati articolul complet aici : http://www.imobilbauer.ro/case-de-vanzare/sangeorgiu-de-mures-385/1
De vânzare două terenuri intravilene unul lângă celălalt în sângeorgiu de mureș. Casa este formata din doua camere ,bucatarie si baie. Pe storia.ro vei gasi 16 terenuri de vanzare, dar si multe alte oferte pentru terenuri de inchiriat, apartamente, case, camere, spatii comerciale, birouri, depozite, garaje de vanzare si de inchiriat.

De vânzare casă, singur în curte 3 camere situată în sângeorgiu de mureș suprafața utilă de 120 mp amplasată pe un teren.

Sangeorgiu de mures(tofalau) teren 5500mp dimensiuni 68x82ml, intravilan, situat la 2km de sangeorgiu de mures, teren drept fara denivelari, posibilitate acces utilitati, priveliste superba. Vanzari terenuri si alte anunturi terenuri din aceeasi categorie de pe anunturi terenuri.ro. Terenuri de inchiriat si terenuri de vanzare in sangeorgiu de mures vrei si mai multe oferte?

Terenuri de vanzare in targu mures, sangeorgiu de mures. 22 decembrie 1989 (vezi pe harta). Mures (judet), sangeorgiu de mures.

Sangeorgiu De Mures Terenuri Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/terenuri/sangeorgiu-de-mures/
Casa pe 1 nivel 3 camere sangeorgiu de mures. Localități limitrofe, sângeorgiu de mureș, ernei, nordului. Casa este formata din 4 holuri,2 livinguri,2 bucatarii,2 camari,4 bai,5 dormitoare,2.

Terenuri de vanzare targu mures.

De vânzare casă, singur în curte, situată în nazna la intrare dinspre sancraiul de mureș (cartierul tineretului) , suprafața utilă de 160 mp amplasată pe un ter… Este compusa la parter din bucatarie,baie,hol,camera,garaj plus o copertina ,terasa iar la etaj se afla 3 camere,1 baie, 1 dressing,2 terase,pod. De vanzare casa in sangeorgiu de mures.

Terenuri de vanzare in targu mures, sangeorgiu de mures. Terenuri de inchiriat si terenuri de vanzare in sangeorgiu de mures vrei si mai multe oferte? Este aproape de oraș la 7 minute distanță cu mașina, totodată este la aprox 1,5 km de ștrandul apollo.

Vand Teren Intravilan In Sangeorgiu De Mures Mica Publicitate
vizitati articolul complet aici : https://www.micapublicitate.ro/vand_teren_intravilan_in_sangeorgiu_de_mures-1646830.html
Casa este formata din 4 holuri,2 livinguri,2 bucatarii,2 camari,4 bai,5 dormitoare,2. Localități limitrofe, sângeorgiu de mureș, ernei, nordului. Sangeorgiu de mures , mures sângeorgiu de mureș, targu mures metropolitan area, mureș, romania,sud.

Ele se vând împreună având posibilitatea de a construii orice.

Aceasta are o suprafață utilă de 90 mp și este situată pe un am inceput colaborarea in 2015, cand am achiziționat un apartament nou in tg mures,prin intermediul agenției.persoana de contact/suport/consiliere,aura. E/523 sg de mureș, zona nordului, suprafață 5000 mp, deschidere 40 m, utilități curent, apă la 250 m, gaz la 250 m, parcelabil. De vanzare casa in sangeorgiu de mures.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Sangeorgiu De Mures"