Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pensii Speciale Pentru Primari

Pensii Speciale Pentru Primari. Suma poate ajunge și la 7.000 de lei. Calculează singur când te poţi pensiona şi cât o să încasezi. Votul va fi dat luni. Pensii speciale pentru toata lumea !! Vreau si eu pensie speciala !!

De la 1 ianuarie, primarii, viceprimari şi aleşii locali primesc pensii speciale, după ce psd a sesizat curtea constituţională în legătură cu modificarea. Ce sume exorbitante vor primi în plus. Calculează singur când te poţi pensiona şi cât o să încasezi. Alesii locali vor primi indemnizatii speciale la incetarea mandatului, din bugetul de stat, potrivit unui articol adoptat, miercuri, in comisia speciala pentru elaborarea codului administrativ. Nu se justifica prin nimic, nu exista nici un argument pentru care aceste pensii speciale ale alesilor locali ar trebui sa existe.

Plus Psd Blochează Din Nou Eliminarea Pensiilor Speciale Ale Primarilor Prin Absența Deputaților Psd De La ședința Comisiei Pentru Administrație Proiectul Usr De Abrogare A Pensiilor Speciale Pentru Actualii și Foștii
Plus Psd Blochează Din Nou Eliminarea Pensiilor Speciale Ale Primarilor Prin Absența Deputaților Psd De La ședința Comisiei Pentru Administrație Proiectul Usr De Abrogare A Pensiilor Speciale Pentru Actualii și Foștii Source from : https://m.facebook.com/PartidulPLUS/photos/a.1925294434447278/2669471343362913/?type=3&source=57
Ministerul dezvoltării a publicat normele metodologice privind acordarea indemnizaţiei pentru limită de vârstă persoanelor care au îndeplinit funcţia de primar. Codul administrativ, care prevede pensii speciale pentru aleșii locali, dar și eliminarea pragului de 20% pentru folosirea limbii materne a minorităţilor naţionale în administraţia locală, va fi votat luni de. Plata pensiilor speciale către primari nu este corectă şi se aşteaptă decizia curţii constituţionale privind această ordonanţă, a afirmat luni premierul pnl a declarat, conform sursei citate: Ce sume exorbitante vor primi în plus. Senatul a adoptat luni, cu 85 de voturi pentru, 21 de voturi împotrivă şi 11 abţineri, proiectul de lege pentru elaborarea codului administrativ, care prevede, printre altele, ca primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene aleşi după anul 1992 să primească o pensie specială.

Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Pensii speciale pentru toata lumea !! Vreau si eu pensie speciala !! Motivația acestei decizii este că aceștia au considerat că merită pensii speciale pentru că își fac, la fel ca orice alt om, munca pentru care sunt deja plătiți. Termenul pentru votarea propunerii era 2 noiembrie, astfel incat, in absenta unei decizii a plenului camerei deputatilor, proiectul se considera adoptat tacit si vai de capul acestori parlamentari.habar nau de unde se va acoperi acestor pensii speciale?oare primarii etc.nu potnavea vchimea din. Dar cei care au considerat ca primarii, sefii cj si viceii lor merita niste bani in plus pt.

Ministerul dezvoltării a publicat normele metodologice privind acordarea indemnizaţiei pentru limită de vârstă persoanelor care au îndeplinit funcţia de primar. Plata pensiilor speciale către primari nu este corectă şi se aşteaptă decizia curţii constituţionale privind această ordonanţă, a afirmat luni premierul pnl a declarat, conform sursei citate: De ce vrea guvernul să dea pensiile speciale primarilor. Nu mai poti sa te faci milițian. Ce pensie speciala va avea primarul alexandriei, de exemplu.

Atac Dur Al Primarilor De Mari Orașe Cu Precădere Liberali La Premierul Florin Cițu Motivul Este O Ordonanță De Urgență Care Amană Pensiile Speciale Ale Aleșilor Locali Ingheață Salariile și Modifică Prevederi
Atac Dur Al Primarilor De Mari Orașe Cu Precădere Liberali La Premierul Florin Cițu Motivul Este O Ordonanță De Urgență Care Amană Pensiile Speciale Ale Aleșilor Locali Ingheață Salariile și Modifică Prevederi Source from : https://www.g4media.ro/atac-dur-al-primarilor-de-mari-orase-cu-precadere-liberali-la-premierul-florin-citu-edilii-denunta-o-ordonanta-de-urgenta-care-amana-pensiile-speciale-ale-alesilor-locali.html
Dacian ciolos sustine ca pensiile speciale pentru parlamentari si primari trebuie eliminate, insa mentinute cele pentru militari si magistrati. Curiozitati si stiri din intreaga lume. Ministerul dezvoltării a publicat normele metodologice privind acordarea indemnizaţiei pentru limită de vârstă persoanelor care au îndeplinit funcţia de primar. De pensii speciale se vor bucura și primarii și șefii de consilii județene, după ce își vor termina activitatea de muncă din timpul vieții. Conducerea psd a decis ca partidul sa voteze orice propunere de abrogare a pensiilor speciale.

Plata pensiilor speciale către primari nu este corectă şi se aşteaptă decizia curţii constituţionale privind această ordonanţă, a afirmat luni premierul pnl a declarat, conform sursei citate:

Termenul pentru votarea propunerii era 2 noiembrie, astfel incat, in absenta unei decizii a plenului camerei deputatilor, proiectul se considera adoptat tacit si vai de capul acestori parlamentari.habar nau de unde se va acoperi acestor pensii speciale?oare primarii etc.nu potnavea vchimea din. În primul şi în primul rând, trebuie să fie. Mandatul de primar pentru care i se calculează indemnizația aferentă (i3), și un mandat complet de primar m4 = pentru care i se calculează indemnizația se poate cumula cu orice alt tip de pensie şi se calculează în raport cu veniturile pe care le încasează în prezent primarii, viceprimarii. Ministerul dezvoltării a publicat normele metodologice privind acordarea indemnizaţiei pentru limită de vârstă persoanelor care au îndeplinit funcţia de primar. Pensii speciale pentru toata lumea !!

Motivația acestei decizii este că aceștia au considerat că merită pensii speciale pentru că își fac, la fel ca orice alt om, munca pentru care sunt deja plătiți. Dacian ciolos sustine ca pensiile speciale pentru parlamentari si primari trebuie eliminate, insa mentinute cele pentru militari si magistrati. De la 1 ianuarie, primarii, viceprimari şi aleşii locali vor primi pensii speciale, după ce psd a sesizat curtea constituţională în legătură cu guvernul acceptase amendamentul usr care amâna intrarea în vigoare a prevederilor din codul administrativ privind pensiile speciale pentru primari, viceprimari. Senatul a adoptat luni, cu 85 de voturi pentru, 21 de voturi împotrivă şi 11 abţineri, proiectul de lege pentru elaborarea codului administrativ, care prevede, printre altele, ca primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene aleşi după anul 1992 să primească o pensie specială. În primul şi în primul rând, trebuie să fie.

Atac Dur Al Primarilor De Mari Orașe Cu Precădere Liberali La Premierul Florin Cițu Motivul Este O Ordonanță De Urgență Care Amană Pensiile Speciale Ale Aleșilor Locali Ingheață Salariile și Modifică Prevederi
Atac Dur Al Primarilor De Mari Orașe Cu Precădere Liberali La Premierul Florin Cițu Motivul Este O Ordonanță De Urgență Care Amană Pensiile Speciale Ale Aleșilor Locali Ingheață Salariile și Modifică Prevederi Source from : https://www.g4media.ro/atac-dur-al-primarilor-de-mari-orase-cu-precadere-liberali-la-premierul-florin-citu-edilii-denunta-o-ordonanta-de-urgenta-care-amana-pensiile-speciale-ale-alesilor-locali.html
Dacian ciolos sustine ca pensiile speciale pentru parlamentari si primari trebuie eliminate, insa mentinute cele pentru militari si magistrati. Nu măd gândesc să ajungem la 5.000 de lei, dar şi noi muncim cel puţin la fel de mult. De pensii speciale se vor bucura și primarii și șefii de consilii județene, după ce își vor termina activitatea de muncă din timpul vieții. Eu, pentru că sunt încadrat la. Astfel, una dintre cele mai importante prevederi ale acestui oug vor fi acordarea de pensii speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii.

Calculează singur când te poţi pensiona şi cât o să încasezi.

De pensii speciale se vor bucura și primarii și șefii de consilii județene, după ce își vor termina activitatea de muncă din timpul vieții. Nu mai poti sa te faci milițian. Nu mi se pare corect ce face usr, pentru că ei ştiu că am discutat subiectul şi acesta e punctul meu de. Alesii locali vor primi indemnizatii speciale la incetarea mandatului, din bugetul de stat, potrivit unui articol adoptat, miercuri, in comisia speciala pentru elaborarea codului administrativ. Dacian ciolos sustine ca pensiile speciale pentru parlamentari si primari trebuie eliminate, insa mentinute cele pentru militari si magistrati.

Posting Komentar untuk "Pensii Speciale Pentru Primari"